FINCSI LEHET
Hozzávalók a barna tésztához: 30 dkg. darált háztartási keksz, 10 dkg. porcukor, 2 evőkanál kakaó, fél dl. kávé, 2 evőkanál rum, / vagy aroma/ 2 evőkanál darált dió, és annyi langyos tej, hogy formálható tésztát kapjunk.
Fehér tészta: ugyan az mint a barna, csak nem kell bele kakaó.
Krém. 5 dkg. margarin, 5 dkg. porcukor, 5 dkg. kókuszreszelék.
Elkészítés: A hozzávalókat mind két tésztánál jól összekeverjük, és deszkára tesszük. Egy másik deszkán nylonzacsin a barna tészta felét kinyújtjuk.A fehér tészta harmadát is kinyujtjuk, csíkokat vágunk belőle. A barna tészta maradékát is kinyújtjuk, és abból is csíkokat vágunk, majd egy fehér, egy barna csíkot a kinyújtott barna tésztára teszünk. Megkenjük a krémmel. A maradék fehér tésztából hengert formálunk,és a tészta közepére tesszük. A nylon segítségével feltekerjük, Szórunk rá kókuszreszeléket. A nylonnnal betakarva a fagyasztóba tesszük fél órára, majd szeleteljük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.