Tészta:
Krém:
Nyújtáshoz:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk a Konyhaművész Pro Tálban. Tejet mindig csak picit adunk hozzá, csak annyit, hogy jól összegyúrható, majd nyújtható legyen.
A vajat egy másik Konyhaművész Pro Tálban kikeverjük jól a cukorral.
A tésztát 3 részre osztjuk.
A Gyúrólapot porcukrozzuk, és a tésztát szép vékonyra kinyújtjuk a Nyújtóval.
A krémet is 3 részre osztjuk, és a kinyújtott keksz tésztánkat a Cukrász Spatula segítségével megkenjük, majd feltekerjük.
A tekercseket alufóliába csomagoljuk és szeletelésig a hűtőben tartjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.