A húsokat ráhelyezzük a Pác és Panír Sztár Rácsára. Mindkét felét bekenjük ecset segítségével, a mustárral. A rácsot a tetőre helyezzük.
A TurbóAprítóba beletördeljük a kekszet (most én is háztartásival készítettem), hozzáadjuk a megmosott fűszernövényeket és összedaráljuk.
A ledarált fűszeres kekszet megsózzuk, ez kréker esetében nem kell, ugyanis az sós keksz, és beleöntjük a Pác és Panír Sztár edényünkbe. Föléje helyezzük a húst a rácson. Lezárjuk a tetejével és játszunk kicsit az edénnyel, megtáncoltatjuk. Fordítgassuk fejjel lefelé, felfelé, rázzuk meg kicsit és már készen is vagyunk a hús felöltöztetésével.
Nyissuk ki az edényünket és a felöltöztetett hús szeleteket a Mesterfogás Csipesz segítségével tegyük át az UltraPro Sütő Tálcára (grill tálca).
A 2 l-es UltraPro Edényt használjuk most tetőként, tehát ezzel lefedjük a sütőtálcánkat.
20 perc alatt készre sütjük a tarja szeleteket.
Közben, amíg a hús sül, elkészítjük a köretet, ami a szivárvány zöldségünk lesz.
A párolást a mikróban végezzük, méghozzá egy speciális és szuper edényben a MikroGourmet-ben.
A MikroGourmet Alsó átlátszó tálcájába öntünk 3,5 dl vizet.
Ráhelyezzük a Párolóedényt, amibe beleöntjük a zöldségeket. Rátesszük a tetejét és 600 W-on 15 perc alatt megpároljuk a zöldségeket. 5 perc pihentetés után tálalható.
Semmilyen fűszer nem szükséges hozzá, nagyon finom lesz fűszerezés nélkül is a zöldség.
Miután megsült a hús, elkészült a köret, egy Mediterrán Tálaló Tál egyik felére rendezzük a kekszes tarjánkat, és mellé a párolt zöldségeket.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.