5 dkg keserű kakaó
25 dkg porcukor
2 dl víz
50 dkg háztartási keksz
0,3-0,5 cl rum (vagy aroma)
25 dkg Rama margarin
A keksz egyik felét ledaráljuk, a másik felét nagyobb darabolra törjük.
A vizet edénybe tesszük,porcukrot,kakaót,margarint hozzáadjuk.5-6percig főzzük,majd a tűzről lehúzva rummal ízesítjük.A két féle kekszet is belekeverjük,majd folpackkal bélelt őzgerinc formába öntjük. Hűtőbe tesszük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.