5 dl tej
3 ek. keményítős liszt (gustin)
2 ek. cukor
12,5 dkg margarin
5 dkg porcukor
10 dkg darált keksz
5 dkg kókuszliszt
5 dkg darált dió
10 dkg apróra vágott szelés cukorka
3,5 dl tejet felforralunk. A megmaradt tejben csomómentesre kikeverjük a keményítős lisztet és a cukrot, majd a forrásban lévő tejhez adjuk. Megfőzzük a krémet, s hagyjuk kihűlni a krémet.
A margarint habosra kikeverjük, majd a kihűlt lisztes krémhez vegyítjük, amihez hozzáadjuk a kókuszlisztet, a darált kekszet, a darált diót és az apróra darabolt zselés cukorkát.
Az elkészített masszával megtöltjük a méhkaptárt, amelyet előzőleg porcukorral belül meghintünk.
A megtöltött méhkaptárból óvatosan kiütögetjük a tölteléket. Hűvös helyen egy napig szárítjuk. Csokiöntettel meglocsolhatjuk a sütink tetejét.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.