2 nagy joghurt
7-8 ek cukor
1 cs. zselatin
0,5 l habtejszín (hulala)
sok gyümölcs apróra vágva (ízlés szerint a mennyiség)
1 csomag háztartási keksz
1 nagy lábasba beleöntjük a joghurtot, a cukrot, a zselatint, a gyümölcsöt és jól összekeverjük és jól felmelegítjük. Majd lehűtjük.
A tortaformát kirakjuk a háztartási keksszel (alul és oldalt is).
A tejszínt habbá verjük, majd a joghurtos masszába keverjük. Ráöntjük a kekszekre.Díszítésként csoki vagy gyümölcs darabok vagy kekszdarabok, ill. bármi tetszős mehet.
Elkészítés után hűtőben 5-6 órát álljon, addíg a tortaformából sem vesszük ki.
Jó étvágyat hozzá! :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.