•3 cs vajas keksz (Petrit Beurre)
•4 cs vaníliapuding
• 1 l tej
• 9 ek cukor
• 0,5 l Hulala
• 20 dkg porcukor
• 3 ek kakaópor
• 25 dkg Rama
1.A pudingot megfőzzük a 9 kanál cukorral és az 1 liter tejjel.
2.Amikor még langyos, belekeverjük a 20 dkg margarint.
3.Lerakunk 6x4 kekszet, és rákenjük a pudingos krémet.
4.Megint 6x4 keksz, erre jön a felvert Hulala. A Hulalára megint keksz.
5.A mázhoz összekeverjük a porcukrot a kakaóval,és a megadott hidegvízzel, rádaraboljuk a maradék (5 dkg) margarint, és betesszük a mikróba. Figyeljük, ha olvad a margarin, kivesszük, simára keverjük, és rákenjük a keksz tetejére. Ha kicsit kemény lenne, újból betesszük a mikróba, hogy könnyebb legyen kenni. Ha kész, mehet a hűtőbe. Jó étvágyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.