Hozzávalók:50 dkg. nényzet alakú háztartási keksz, 1 kg. alma,8 dl. víz,20 dkg. cukor, 3 csomag vanilia puding, fél citrom leve.
Tetejére: 4 evőkanál kakaó, 4 evőkanál cukor, 10 evőkanál víz, 5 dkg. margarin.
Elkészítés:Az almát lereszeljük és 20 dkg. cukorral 5 dl. vízzel 10 percig pároljuk. A pudingot 3 dl. vízzel elkeverjük, és az almához öntjük. Még 2 percig együüt főzzük állandó keverés mellett, majd bele csepegtetjük a citrom levét, és összekeverjük.
Egy 23x28-as tepsit kibélelünk keksszel.és az alma felét még melegen rákenjük. Újra kirakjuk keksszel, majd az alma másik fele következik. A tetejére jön az utólsó keksz sor. Közben elkészítjük a a tetejére a csokit. /én kész csokit öntetet használtam, csak vízbe fórró vízbe kell állítani, és mehet a tészta tetejére/ de itt a recept aki nem ezt használ: a 4 evőkanál cukrot ,a 4 evőkanál kakaót a 10 evőkanál vízzel felfőzzük, még melegen beletesszük a margarit. és elkeverjük benne. nem kell tovább főzni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.