jó néz ki guszta
80 dkg háztartási keksz / szögletes/
1 l tej
5 csomag vaniliás vagy tejszin izű pudingpor
izlés szerint cukor
izlés szerint őrölt fahéj
1 kg savanykás alma
1 csomag étkezési zselatin
10 dkg margarin
1 tortabevonó csoki
diszitéshez szines torta dara
Tepsi alját kirakjuk háztartási keksszel.
Almát meghámozzuk és lereszeljük.
Tejet a pudingporral felfőzzük mikor kész belekeverjük a margarint és a lereszelt almát.
Egy két percig főzzük még az almával majd belekeverjük a beáztatot / 1dl vízben / étkezési zselatint.
Tűzről levéve izesitjük cukorral és fahéjjal.
Még forrón a krém felét rátesszük a kekszre, majd a krémre még egy sor keksz majd újra krém és végül befedük keksszel.
Tortabevonó csokit utasitás szerint olvasztjuk és rákenjük a kekszre.
Szines tortadarával diszitjük.
Mikor teljesen kihült a kockára vágva tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.