20 dkg darált keksz,
12 dkg puha Ráma margarin
2 evőkanál kakaópor
3 ek. porcukor
fél dl tej
A krémhez:
4 dl tej
1 cs. pudingpor
8 dkg cukor
4 dkg sütőmargarin
Diszítéshez:
2-3 db banán ( bármi más gyümölcs)
1 cs. tortazselé
A tej kivételével az alap összes hozzávalóját összedolgozzuk egy tálban, majd a masszához adjuk a tejet. Az így kapott masszát egy kivehető aljú pite- vagy tortaformába tesszük, majd egy kanál segítségével belesimítjuk úgy, hogy az oldalára is nyomkodunk tésztát.
A krémhez a pudingport a cukorral egy kevés tejjel simára keverjük, a maradék tejet egy lábasban felforraljuk, majd a pudingporos péppel besűrítjük. A tűzről levéve belekeverjük a margarint is, hogy elolvadjon, majd a kibélelt tortakarikába töltjük.
A tetejét kirakjuk a banánkarikákkal, és a hűtőbe tesszük dermedni. A tasakon lévbő leírás szerint elkészítjük a tortazselét, és egy ecset segítségével lekenjük vele a torta tetejét. Hűtőbe tesszük dermedni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.