1 kefír 2dl ízlés szerint kapor kb 1 teás kanál , ízlés szerint fokhagyma kb 3-4 gerezd ízlés szerint só 1 kk nálam ízlés szerint bors 1kk ízlés szerint delikát színtén 1 kk nálam.
A fokhagymát és a kaprot apróra vágjuk. A kefírt tálba öntjük és beletesszük a fűszereket.
Zöldségek :
2 db paprika
3 db paradicsom
1 db retek
2 db új hagyma
2 db snidling
1 fej saláta
A Zöldségeket megmossuk majd összevágjuk, egy tálba szépen elhelyezzük, majd a saláta leveleket is egyenként átmossuk leszárítjuk és a zöldségekre csípkedjük.
Végül a saláta öntetet ráöntjük.
Ha egy picit tud állni a hűtőben fogyasztás elött akkor jól összeérnek az ízek.
( A fűszerek Toldi Fűszer termékek, www.toldifuszer.hu )
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.