Végre egy olyan recept amit a diétázók is fogyaszthatnak..
3 pohár kefir
1 teáskanál stabark növényi zselésítő
1 dl rizstejszín
2 evőkanál keményítő
1 evőkanál xilit (az édesítő alkalmazásának mennyiségénél vegyük figyelembe az aszalt gyümölcsök magas frúktóz tartalmát is!)
5 dkg aszalt eper
5dkg aszalt sárgabarack
Kefirt a zselésítővel összekeverem és felmelegíttem. A tejszínt a keményítővel kemény habbá verem , hozzáadom a xilitet. Végül hozzáadom az apróra vágott aszalt gyümölcsöket.. Folpackkal bélelt őzgerincformába öntöm és 40 percre fagyasztóba helyezem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.