Nagyon finom ebéd lett belőle.
50dkg kecske hús
törött piros paprika
magyaros fűszer keverék.
4 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só bors
pirosarany (vagy Paprika krém)
süritett paradicsom
majoranna
3dl vörös bor.
3evő kanál zsír
A husit felkockázom. A hagymát lesütöm a fokhagymával.
beleteszem a többi hozzávalót a bor kivételével.
belekeverem a husit. ha már majd nem megfőtt akor adom hozzá a bort.
Kész pörköltet csinálok:) Kicsit intenzíven kell fűszerezni, mert a kecske hús több fűszert igényel. Nem öntöm fel vizzel , csak akkor teszek hozzá ha nem enged elég levet, vagy ha elforja , akkor pótolom annyival amennyi szükséges.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.