Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Kecsapos csirkemáj

felvitel dátuma: 2011-04-18 17:15:37       mai nézettség: 1       nézettség: 2587
részletes recept
Kecsapos csirkemáj
Hozzávalók 2 személyre:

30 dkg csirkemáj

1 nagyobb fej hagyma

2 db paprika

1 dl kecsap

bors

1 mk piros paprika

csipet majoranna

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A hagymát felszeletelem és olajon kicsit megdinsztelem hozzá adom a felkarikázott paprikát és fedővel letakarom kb.5 percre.A csirkemájat felaprítom és hozzá keverem az alapokhoz ,teszek rá majorannát,borsozom és így főzöm tovább amíg a máj meg nem fő.Ha ez kész csak akkor sózom meg, és ráteszem a pirospaprikát és a kecsappal pedig besűritem.

Köretnek rizst ajánlok hozzá ,de kenyérrel is finom.

Gyors, egyszerű és finom !

Szakács: Irénke


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*