Piskóta::3x4db tojás, 20dkg liszt, 20dkg kristálycukor,1cs vaníliáscukor, 4 evőkanál hideg víz, 2 evőkanál, 1 evőkanál örölt kávé kakaópor(ezt aza adagot lapnként alkalmazzuk)Krém:::4evőkanál liszt, 0.5dl tej(ebből sűrrű krémet fözzünk)2cs vaníilás pudinpor,7dl tej, 20dkg porcukor, 2cs vaníliáscukor, 3 kávéskanál örölt kávé,2 evőkanál kakaópor,20dkg margarin ,Díszítéshez:öröltkávé, tortadara, csokolásék, stb/normál torta forma)
A tojásokból sütünk 3 lapot a(1 laphoz::4db tojás, 20dkg liszt, 20dkg kristálycujor, 1db sütőpor, 4 evőkanál víz, .)2lapba tesszünk 1-1 kanál kakaóport a harmadik lapba 1 kanál örölt kávét..Krém:Megfözzük a 4 evőkanál listet a 0.5dl tejjel és ezt hagyjuk hűlni , majd mefözzük a pudingport is a 7dl tejben jó sűrrűre és ez is hűljön .Mikor mindkettő meghűlt akkor robotgéppel jól dolgozzuk össze és utánna hozzáadjuk a margarint a porcukrot a vaníliáscukrot .3 részre osztom a krémet és 2 felébe kavarok kávét , majd a 3 részbe kakaóport és ezzel megtöltöm a lapokat.alsólap kávés, másodiklap kakaós, harmadiklapkávés.Ezzel a krémmel bevonjuk a tortát és dísszítjük .Én egy éjszakára szoktam hagyni , hogy érjenek az ízek .Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.