35 dkg liszt
30 dkg porcukor
1 sütőpor
5 tojás
1,5 dl lefőzött kávé
Krém:
5 dl tej
1 csomag karamellás puding
25 dkg vaj
25 dkg cukor
nutella
cukrozott kakaópor
fahéj
A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk 18O fokon 35 perc alatt. Mig sül a piskóta addig elkészitjük a krémet : A fél liter tejben megfőzzük a pudingot és hűlni hagyjuk. A 25 dkg vajat habosra keverjük a cukorral, majd a kihúlt pudinghoz adjuk.
A kihűlt tésztát megkejnük nutellával, rákenjük a krémet és megszórjuk fahéjas cukrozott kakaóporral.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.