27 cm-es tortaforma
40 dkg babapiskóta
3 cs.vaníliás pudingpor /3x40g/
12 ek.kristály cukor
1,2 l tej
3 dl főzött kávé
2 dl tejszín
1dl rum vagy aroma
Díszítéshez:
tortadara vagy reszelt étcsoki
Lefőzzük a kávét.
A tejjel, cukorral és a kávéval megfőzzük a pudingot.
A tejszínt kemény habbá verjük.
A tortaformát kirakjuk babapiskótával, meglocsoljuk rummal vagy aromával majd a főzött kávés pudingból ráöntjük az 1/3 részét.
A rétegezést még kétszer megismételjük.
A tortaformát egy órára a hűtőbe tesszük majd kivéve rákenjük a tejszínhabot és megszórjuk tortadarával.
Legjobb ha csak másnap vágjuk fel.
Addigra a piskóta megszívja magát és megpuhul.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.