Az is! Mivel nincs fagyigépem, én villával kevertem meg, és ami a villán maradt, azt lenyaltam és megállapítottam, hogy így is nagyon fincsi, még féljegesen is :D
1 tojássárgája
10-12 dkg porcukor
2 dl tejszín
2,5 dl tej
1 púpozott tk nescafé (vagy egyéb instant kávépor)
1 kk kakaópor
1 csomag vaníliás cukor
csipetnyi só
A tejszínbol kemény habot verek. A tojássárgáját a cukorral és a sóval fehéredésig keverem, utána turmixgépbe toltom a tejjel, a vaníliás cukorral, a kakaóporral és a nescaféval egyutt, majd habosra keverem. Végul osszekeverem a kávés tejet a tejszínhabbal. Fagyigép tartályába toltom és eloírás szerint megfagyasztom, vagy fagyigép híján félóránként megkeverem. 4 óra hutés kell neki.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.