Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » kati sós perece

felvitel dátuma: 2012-04-13 16:07:17       mai nézettség: 7       nézettség: 1921
részletes recept
kati sós perece
Hozzávalók 4 személyre:

50dkg lisz,3dltej,2,5dkg élesztö,1tojás,1,5evökanál ,3evőkanál olvasztott sertészsír.1tojás kenéshez DE HIDEG VIZ IS JO.  majdnem kész lehenéséhez:  1ek. ,1ek.  liszt,pici viz. 1evökanál cukor.

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 15 perc

Elkészítés:

langyostejbe felfutatjuk az élesztöt plusz bele 1ek. cukor. Lisztet öszekeverjük a sóval ,tojásal,  olvasztott zsiral majd a felfutatot élesztövel.robotgép spiráljával dolgoztam ösze.gyors kelés elösegitésére,alura egy másik edénybe tetem melegvizet.1órát kelt kb.  átgyurtam,majd sodortam formáztam ,tepsibe kellt még egy kicsit ,mig a sütö melegedet.

Szakács: katalin


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 vaszily katalin 2012 április 20

öszetevökhöz még 1ek cukor.BOCSI

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*