Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Kati almás-sajtos csirkemell sültje

felvitel dátuma: 2011-07-31 20:06:06       mai nézettség: 4       nézettség: 2090
részletes recept
Kati almás-sajtos csirkemell sültje
Hozzávalók 4 személyre:

- 50 dkg csirkemell filé

- 2 db alma

- 25 dkg sajt

(nem tévedés, semmilyen fűszer sem kell hozzá, még sem!)

Előkészületi idő: 5 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Ezt a sültet egyik kolléganőm mutatta, rendkívül egyszerű és finom.

A Navigenión előmelegítek egy 2,5 l-es, 24 cm-es AMC alapelemet a visiotherm első zöld jelzéséig. A vékonyra szeletelt csirkemmeleket mindkét oldalukon szép pirosra sütöm.

Az almákat meghámozom, felszeletelem, a sajtot vastagabb szeletekre vágom.

Amikor minden szelet hús szépen kisült, szosan egymás mellé rakom az edényben, mindegyikre teszek egy szelet almát és egy szelet sajtot.

Ráfordítom a Navigeniót és 2-es fokozaton addig pirítom, amíg a sajt rózsaszínű nem lesz.

Azonnal tálalom rizskörettel. Frissen a legfinomabb.

A sajt ellenére is nagyon könnyű étel, érdemes megnézni a képeken, milyen szépen pirul a csirkemell egyetlen csep olaj vagy más zsiradék nélkül is!

Szakács: Zsuzsa


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*