4 szelet karaj
2 tojás
zsemlyemorzsa
olaj
1 hagyma
2 EK mustár
só
vegeta
őrölt bors
2 EK cukorborsó
2 EK kukorica
A deszkát megszórjuk morzsával és a hússzeleteket kiklopfoljuk benne mindkét oldalról. Utána a húsokat felvert tojásba mártjuk majd olajon megsütjük. Egy nagyobb edényben olajon hagymát piritunk, hozzáadjuk a cukorborsót, kukoricát, mustárt egy kevés , kb 2 dl vizet és a fűszereket. Összekeverjük és belerakjuk az elősütött hússzeleteket. Fedő alatt puhára pároljuk benne a húst, közben megforgatjuk.
Rizzsel kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.