30 dkg burgonya
30 dkg karfiol
1 fej karalábé
1 db zeller
1 db alma
2 db tojás
Só, Bors, Mustár, Metélőhagyma ízlés szerint
2 dl joghurt
A főtt, karikára vágott burgonyát, a főtt és rózsára szedett karfiollal, főtt, szeletelt karalábéval, hámozott nyers almával összekeverjük.
A két keményre főtt tojás sárgáját összetörjük, eldolgozzuk a fűszerekkel, mustárral, és a 2 dl joghurttal.
A mártást hozzáadjuk az előkészített zöldségekhez.
Finomra vágott metélőhagymával, és a tojások lereszelt fehérjéjével meghintjük.
Hidegen tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.