1 kg karfiol,1 nagyobb fej vöröshagyma reszelve,1 gerezd össze zuzott fokhagyma,1 evőkanál vegeta,ízlés szerint só,1teáskanál majoránna,1 csipet őrölt bors,25 dkg apró kockára vágott párizsi,10 dkg apró csíkokra vágott trapista sajt,3-rom evő-kanál tejföl,450grammos majonéz.
1l víz és egy nagyobb lábos,ha úgy főzöd,én pároltam.
A meg párolt vagy fözött vegetával megszórt karfiolt,ki hűtöm,majd egy nagyobb üveg tálba teszem rózsáit szétszedve,és ehhez adom a hozzá valókat. Sózás ízlés szerint.
majd műanyag fakanállal jól átforgatom,és hűtőszekrényben 1-2órát hagyom jól össze érni
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.