Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 11 péntek Leó, Szaniszló névnapja

Főoldal » Karfiolos vegyes zöldsaláta

felvitel dátuma: 2015-08-08 07:52:06       mai nézettség: 1       nézettség: 1258
részletes recept
Karfiolos vegyes zöldsaláta
Hozzávalók 4 személyre:
1 kis fej karfiol
1 kaliforniai paprika
1 póré hagyma
1 szívsaláta
1 kanál extra szűz olíva
1 teáskanál almaecet
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:

A karfiolt enyhén sós, ecetes vízben blansírozom, (rövid ideig forró vízbe mártom, majd jeges vízben lehűtöm) Ezzel kicsit megpuhul, de roppanós marad.

A színes paprikát, és a póréhagymát csíkokra vágom, a salátát nagyobb tálban összetépkedem. Az egészet összekeverem, majd megcsorgatom almaecettel, olíva olajjal, és lazán összeforgatom.

Keverés után azonnal fogyasztható, hiszen a karfiolt is meghűtöttem a blansírozás után.

Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*