A karfiolt enyhén sós, ecetes vízben blansírozom, (rövid ideig forró vízbe mártom, majd jeges vízben lehűtöm) Ezzel kicsit megpuhul, de roppanós marad.
A színes paprikát, és a póréhagymát csíkokra vágom, a salátát nagyobb tálban összetépkedem. Az egészet összekeverem, majd megcsorgatom almaecettel, olíva olajjal, és lazán összeforgatom.
Keverés után azonnal fogyasztható, hiszen a karfiolt is meghűtöttem a blansírozás után.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.