Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 11 vasárnap Ferenc, Fábiusz névnapja

Főoldal » Karfiolos rakott hús

felvitel dátuma: 2011-10-02 17:50:43       mai nézettség: 1       nézettség: 967
részletes recept
Karfiolos rakott hús
Hozzávalók 4 személyre:

4-6 szelet karaj

1 közepes fej karfiol

1kicsi és 1 nagy tejföl

2 tojás

só,bors,liszt

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 45 perc

Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedjük és megfőzzük.A karajt kicsit kiveregetjük sózzuk és füszerezett lisztben megforgatjuk,majd mindkét oldalát elősütjük.1 jénait kiolajozunk,belefektetjük a hús szeleteket,rápakoljuk a karfiolokat,és meglocsoljuk a tejfölben elkevert tojásos,fűszeres lénkkel.Előmelegített sütőben megsütjük.

Köríthetjük párolt rizzsel,vagy burgonyával.

Sajttal is meg lehet szórni sütés előtt.

Hús nélkül is finom.

Szakács: Terike


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*