4-6 szelet karaj
1 közepes fej karfiol
1kicsi és 1 nagy tejföl
2 tojás
só,bors,liszt
A karfiolt rózsáira szedjük és megfőzzük.A karajt kicsit kiveregetjük sózzuk és füszerezett lisztben megforgatjuk,majd mindkét oldalát elősütjük.1 jénait kiolajozunk,belefektetjük a hús szeleteket,rápakoljuk a karfiolokat,és meglocsoljuk a tejfölben elkevert tojásos,fűszeres lénkkel.Előmelegített sütőben megsütjük.
Köríthetjük párolt rizzsel,vagy burgonyával.
Sajttal is meg lehet szórni sütés előtt.
Hús nélkül is finom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.