Nagyon guszta! egyszerű és finom! Imádjuk a karfiolt, úgyhogy biztosan ki fogom próbálni!
1 fej közepes karfiol
1 db. csirkemell
1 nagy pohár tejföl
kb.10 dkg füstölt sajt
só, bors, Knorr fokhagymás villámpác ízlés szerint
A húsból négy szeletet vágunk, a villámpáccal bedörzsöljük kis olajjal megöntözzük.
A karfiolt tisztítás után forrásban lévő sós vízben éppen csak roppanósra előfőzzük.
A húst olaj nélkül teflon serpenyőben öt perc alatt megsütjük.
A maradék pácos olajjal kikenünk egy sütőtálat, beletesszük a húst ráhalmozzuk a karfiolt.
A nagy pohár tejfölt beleöntjük a pácos tálkába jól kikeverjük és szépen ráöntjük a karfiolra, én házi füstölt sajtot reszeltem rá és be a forró sütőbe, kb.20 perc és lehet tálalni.
Nagyobb étvágyúaknak ajánlom hozzá a párolt rizst/
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.