3dbzöldség, 2 db répa,4db karfiolrózsa,1 db zellerkarika, 1 db paprika.
A levesbetéthez: 1 db tojás, 1 teáskanálnyi zsír,pici őrölt bors, pici só, apróra vágott zöldségzöldje, gríz.
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
2liter vízbe beletesszük a zöldségeket, puhára főzzük.A karfiolt előbb vesszük ki a kevesből, hogy ne főjön szét.
A grízgaluskához felütjük a tojást, beletesszük a zsírt, a sót, a borsot, a zöldségzöldjét, alaposan elkeverjük, majd hozzáadunk annyi grízt, hogy a masszánk állaga tejföl sűrűségű legyen.
Amikor megfőtt a zöldség, kiskanállal beleszaggatjuk a grízgaluskát, 10 percig főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.