1 kis fej karfiol (kb 60 dkg)
1 csokor petrezselyemzöld
ételízesítő
só
liszt
olaj
tejföl
A galuskához:
1 db tojás
liszt
só
A karfiolt rózsáira, szedjük a petrezselymet felaprítjuk.
A karfiolt odateszem főni beleszórom az ételizesitőt a sót.
Amikor a karfiol is megpuhult, berántjuk a levest,rászórjuk a petrezselymet
Elkészítjük a galuskát: a tojást összekeverjük a liszttel és pici sóval vizzel.
Közepes lágyságú massza legyen és beleszaggatom a levesbe mikor feljöttek a tetejére kész a leves.
Tejfölel tálalom!!!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.