1 kg karfiol
1 nagy pohár tejföl.
4 tojás
só, bors
1 dl olaj
20 dkg sajt
20 dkg zsemlemorzsa
A karfiolt rózsáira szedve sós vízben megfőztem, nem egészen készre.
Zsemlemorzsát megpirítottam, ebben megforgattam a karfiolt.
Egy tepsi alját kiolajoztam, beleraktam a karfiolt, majd egy nagy pohár tejfölt elkavartam 4 egész tojással, sóval, borssal és leöntöttem ezzel a keverékkel.
Almareszelőn reszelt sajttal bőven megszórtam, előmelegített sütőben addig sült amíg szép piros nem lett.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.