karfiol leves:
1 karfiol
3 szál sérga répa
1 kicsi karalábé
negyed zeller
1 közepes hagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kis tejföl
só .bors, vegeta, piros paprika
tészta
A hagymát apróra vágom és olajon megdinsztelem majd a fokhagymát is apróra vágva bele rakom a sárga répát megpucolom es felkarikázom es beleraom kicsit dinsztelem a zödséget is a zellert meg a karalábét is de azt egybe rakom bele az izze miatt. Füszerezem só bors,vegeta, piros paprika felengedem vizzel es főzöm kb: 30 pecig mig a répa puha nem lesz .Amint jo akor a karfiol ami rozsáira szedtem azt belke rakom a levesbe és főzöm 20 percig amint kész . minndenki aki eszi rak magának bele tejfölt.
És fözök hozzá tesztát eper levél
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.