tetszik és ki is fogom probálni 55
1 közepes fej karfiol
2 ek só (a karfiol előfőzéséhez)
30-40 dkg darált sertéshús
2 db tojás
1 közepes fej vöröshagyma,2-3 gerezd fokhagyma
fekete bors (őrölt),kis pirospaprika
só ízlés szerint
6-8 szelet bacon
Vizet forraljunk fel a 2 ek sóval. Tisztítsuk meg a karfiolt.Főzzük félpuhára, majd öntsük le róla a vizet.
A darált húst keverjük össze a tojásokkal, az apróra vágot hagymákkal, és ezt gyúrjuk simára, majd sóval, borssal és pirospaprikával ízesítsük.
A karfiolt állítsuk bele egy jénaiba, és tegyük köré a húst.Fedjük le pár szelet baconnal.
200 fokon először lefedve 15-20 percig sütjük.Majd amikor levesszük a fedőt öntsük le róla a lét és utána kb.30 percig tovább sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.