Tortalap:
6 tojás, 3 evőkanál kakaópor, 6 evőkanál liszt, 14 dkg cukor, 1 vanília cukor, 1 sütőpor
Krém:
2 csomag karamell pudingpor, 5 dl tej, 8 evőkanál cukor, 20 dkg ráma margarin
A tortalaphoz a tojássárgáját és a fehérjét különválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, a tojássárgákat a cukorral,
majd a kakaóporral összeturmixoljuk, beleadagoljuk a lisztet és a sütőport, majd óvatosan összeforgatjuk a habbal.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.