4 db alma
1l tej
2 csomag pudingpor
3 EK cukor
2 EK cukor a pudinghoz
piskóta, gyümölcs, tejszínhab
A pudingot megfőzzük a tejben amibe belekevertük a 2 EK kristálycukrot.
3 EK kristálycukorban megkaramellizáljuk a meghámozott almákat. Ha készen van, tányérra szedjük és mindegyik alma közepébe mazsolyát rakunk. Aki nem szereti tehet bele diót, mogyorót is.
Az alma mellé rakjuk a piskótát és leöntjük a megfőtt pudinggal. Gyümölccsel, tejszínhabbal diszizjük - ki ki ízlés szerint.
Jó étvágyat hozzá :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.