Tészta:
Krém:
Csokimáz:
A sütőt előmelegítjük 170 fokra.
A Konyhaművész Pro Tálban kemény habbá verjük a tojások fehérjét. Hozzáadjuk a cukrot, amivel addig verjük, míg az feloldódik. Hozzáadjuk a tojások sárgáját is, azt is jól elkeverjük, majd végül a sütőporos lisztet és a pudingport is elvegyítjük a masszában.
A tepsit zsírozzuk, lisztezzük, beleöntjük a piskóta masszát, és tűpróbáig sütjük.
Miután megsült, kiborítjuk a deszkára, egy másik deszka segítségével megfordítjuk, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet.
A 2,4 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben megpirítjuk a cukrot. Felengedjük a tejjel, és néha megkevergetve hagyjuk felolvadni a pirított cukrot. Vigyázat elején kifuthat a tej!!
Mikor felolvadt teljesen a karamellizált cukor, belekeverjük a pudingot, és jó sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni a pudingot.
Közben a vajat jól kikeverjük és miután a pudingunk is kihűlt, a kettőt összekeverjük.
A kész krémet a piskóta tetejére kenjük.
A csoki mázhoz a cukrot a kakaóporral elkeverjük, hozzáadjuk a tejet, és sűrűre főzzük. Belekeverjük a vajat, és a krém tetejére kenjük. Szóró cukorral díszíthetjük vagy ki-ki ízlése szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.