Tészta: 4tojás 20dkg cukor 1dl tej 1dl étolaj 2db 3in-1ben kávé 15dkg liszt 1cs sütőpor.
Krém: 2cs karamell pudingpor 5dl tej 20dkg margarin 15dkg cukor
Hab: 5dl tejszín 1cs vaníliás cukor.
Máz: 2tk karamell pudingpor 2tk étolaj 3tk cukor 1,5dl víz
Elkészítés: A 4 tojássárgáját kikeverjük, a cukorral a tejjel az olajjal a 2tasak 3az 1ben kávéval a lisztel és a sütőporral. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük,és hozzákeverjük a tojássárgás alaphoz.
Megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A karamell pudingokat a tejjel sűrűre főzzük és kihűtsük. A margarint keverjük ki a cukorral, és dolgozzuk el a kihűlt pudinggal.
A krémet simítsuk a kihűlt tészta tetejére.
A tejszínt a vaníliás cukorral verjük kemény habbá, és kenjük a krém tetejére.
A 2 teáskanál karamell pudingport keverjük simára az étolajjal, a cukorral és a vízzel, majd főzzük fel.
Még meleg állapotában csurgassuk a hab tetejére.
Másnapig hagyjuk állni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.