Hozzávalók:
Tészta: 8 db tojás, 8 ek porcukor,10 Ek liszt, fél csomag sütőpor,1 dl olaj, 2 cs 3 in 1 kávé, 1 dl tej,
Krémhez: 2 cs karamell ízű pudingpor, 25 dkg ráma, 20 dkg porcukor, 5 dl tej
Tetejére:
4 dl tejszínhab
Elkészítése:
A hozzávalókból sütünk egy vastag lapot 35 x 30 tepsibe 170 fokon. Krémhez a tejben megfőzzük a pudingot, és kihűtjük. Rámát a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a pudingot, és a kihűlt tésztára kenjük. A tejszínt felverjük és a krém tetejére kenjük nem kell nagyon elsimítani. Egy ek cukrot meg karamelízálunk 1 dl tejet 2 kk olajjal simára keverjük és a hab tetejére csurgatjuk, egy szívószállal behúzgáljuk a habba, hogy márványos legyen.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.