Karalábés csirke
Hozzávalók:
1,5 kg csirke ( lehet csak csirkemellből is készíteni 1 kg mell kell hozzá)
10 dkg vaj
3- 4 fej zsenge karalábé,
1 evőkanál liszt
2 dl tejszín vagy tejföl
1 csokor petrezselyemzöld
A megtisztított kockára vágott karalábét foró vajban 2-3 percig pároljuk, majd beletesszük a feldarabolt csirkét, megsózzuk és kevés vízzel jó puhára pároljuk. Végül a tejszínben vagy a tejfölben simára keverjük a lisztet. Besűrítjük vele a karalábés csirkét, rászórjuk a megvagdalt petrezselyem zöldet, és rizzsel körítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.