Hozzávalók 4 személyre:
8 szelet karaj csont nélkül /6-8 dkg-os szeletek/
20+10 dkg finom liszt
2 db tojás
só
3 dl szóda vagy szénsavas ásványvíz
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. A 20 dkg lisztből,ásványvízből és a tojásokból csipet sóval sűrű palacsintatésztát keverünk.
Elkészítés:A hússzeleteket lisztbe majd a palacsintatésztába forgatjuk és bő olajban kisütjük.
Köretnek rizi-bizit vagy petrezselymes burgonyát kínálhatunk mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.