Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 17 csütörtök Rudolf névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » Karajszeletek burgonyás-sajtos bundában,

felvitel dátuma: 2014-06-08 13:35:28       mai nézettség: 1       nézettség: 865
részletes recept
Karajszeletek burgonyás-sajtos bundában,
Hozzávalók 4 személyre:

Hozzávalók:
• 1 kg karaj csont nélkül
• 3 szem burgonya
• 10 dkg reszelt trappista sajt
• 2 db tojás
• 25 dkg finomliszt

őrölt fehér bors
étolaj
 

Karajszelet sonkával és sajttal töltve

Hozzávalók

10 szelet  karajszelet

10 szelet sonka

10 szelet sajt

3db tojás

liszt

zsemlemorzsa

étolaj

Előkészületi idő: 45 perc

Sütési idő: 120 perc

Elkészítés:

Elkészítése: A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Beleforgatjuk a reszelt sajtot. Ízesítjük, sóval, borssal.. A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és olajban közepes lángon kisütjük. Kautz József receptje szerint készült

 

Karajszelet sonkával és sajttal töltve

Elkészítése:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk. egy szelet húst befedünk 2 szelet sonkával,és 2 szelet sajttal, befedjük egy másik szelet karajjal, beforgatjuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába, és forró olajban kisütjük.


 

Szakács: Ilona


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*