Hozzávalók:
• 1 kg karaj csont nélkül
• 3 szem burgonya
• 10 dkg reszelt trappista sajt
• 2 db tojás
• 25 dkg finomliszt
• só
• őrölt fehér bors
• étolaj
Karajszelet sonkával és sajttal töltve
Hozzávalók
10 szelet karajszelet
10 szelet sonka
10 szelet sajt
3db tojás
liszt
só
zsemlemorzsa
étolaj
Elkészítése: A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük. A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Beleforgatjuk a reszelt sajtot. Ízesítjük, sóval, borssal.. A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük. Kautz József receptje szerint készült
Karajszelet sonkával és sajttal töltve
Elkészítése:
A húst kiklopfoljuk, sózzuk. egy szelet húst befedünk 2 szelet sonkával,és 2 szelet sajttal, befedjük egy másik szelet karajjal, beforgatjuk lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába, és forró olajban kisütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.