Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Karajcsontból húsleves

felvitel dátuma: 2013-11-16 18:40:24       mai nézettség: 1       nézettség: 2410
részletes recept
Karajcsontból húsleves
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg karajcsont, 2
3 szál sárgarépa fehérrépa ,
leveszöldség,
1 vöröshagyma,
2 kisebb burgonya,
2 gerezd fokhagyma,
.
ételízesítő ,
paradicsom ,
paprika,

 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A karajcsontot ízekre vágjuk, fazékba tesszük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, a burgonyát, bezöldségezzük (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, zöldpetrezselyem, zellerzöld, paradicsom,paprika .

Megsózzuk, ételízesítőt teszünk bele felengedjük vízzel és lassú tűzön főzzük.
Amikor a hús leválik a csontról és a zöldségek is megfőttek akkor a levest  leszűrjük, csigatésztát vagy cérnametéltet főzünk bele.
A karaj húsa külön tetszés szerint felhasználható, tormával kenyérrel finom nagyon.

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*