50 dkg karajcsont, 2
3 szál sárgarépa fehérrépa ,
leveszöldség,
1 vöröshagyma,
2 kisebb burgonya,
2 gerezd fokhagyma,
só.
ételízesítő ,
paradicsom ,
paprika,
A karajcsontot ízekre vágjuk, fazékba tesszük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, a burgonyát, bezöldségezzük (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé, zöldpetrezselyem, zellerzöld, paradicsom,paprika .
Megsózzuk, ételízesítőt teszünk bele felengedjük vízzel és lassú tűzön főzzük.
Amikor a hús leválik a csontról és a zöldségek is megfőttek akkor a levest leszűrjük, csigatésztát vagy cérnametéltet főzünk bele.
A karaj húsa külön tetszés szerint felhasználható, tormával kenyérrel finom nagyon.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.