1kg karaj,,só,örölt bors,30dkg füstölt tarja,25dkg csemege uborka,fél liter tejföl,5dkg reszelt füstölt sajt,vöröshagyma,1-2gerezd fokhagyma,kb 1dl olaj,,15 dkg trapista reszelve
A karajt 8 szeletre vágjuk,vékonyra kiverjük,megsózzuk,borsozzuk,félrerakjuk.A tarját,az uborkával,hagymával,ledaráljuk,majd összekeverjük tejföllel,füstölt sajttal,zúzott fokhagymával.Ezt a tölteléket rákenjük a hússzeletekre és feltekerjük,hústűvel összetűzzük.Olajozott tepsibe rakjuk szorosan és leöntjük a mártással.Előmelegített sütőben lefóliázva 25-30 perc alatt 170 fokon megsütjük.
Mártás: 2dl tejföl,zúzott fokhagyma,bors,só és reszelt trapista sajt.
Köret:1,5kg burgonyát meghámozunk,félbevágjuk,sós vízben félpuhára főzzük,leszűrjük és olajozott tepsibe öntjük és 250fokon 15 perc alatt pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.