Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 17 csütörtök Rudolf névnapja

Főoldal » 100 éves étel receptek » Karaj töltve hentesmódra

felvitel dátuma: 2012-01-23 15:53:55       mai nézettség: 1       nézettség: 7127
részletes recept
Karaj töltve hentesmódra
Hozzávalók 3 személyre:

1kg karaj,,,örölt bors,30dkg füstölt tarja,25dkg csemege uborka,fél liter tejföl,5dkg reszelt füstölt sajt,vöröshagyma,1-2gerezd fokhagyma,kb 1dl olaj,,15 dkg trapista reszelve

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 30 perc

Elkészítés:

A karajt 8 szeletre vágjuk,vékonyra kiverjük,megsózzuk,borsozzuk,félrerakjuk.A tarját,az uborkával,hagymával,ledaráljuk,majd összekeverjük tejföllel,füstölt sajttal,zúzott fokhagymával.Ezt a tölteléket rákenjük a hússzeletekre és feltekerjük,hústűvel összetűzzük.Olajozott tepsibe rakjuk szorosan és leöntjük a mártással.Előmelegített sütőben lefóliázva 25-30 perc alatt 170 fokon megsütjük.

Mártás: 2dl tejföl,zúzott fokhagyma,bors, és reszelt trapista sajt.

Köret:1,5kg burgonyát meghámozunk,félbevágjuk,sós vízben félpuhára főzzük,leszűrjük és olajozott tepsibe öntjük és 250fokon 15 perc alatt pirosra sütjük.

Szakács: Márta


Film link: http://www.receptabc.hu/edit_recept?edit=1&id=5969

Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*