0,50 kg csirkemelle (sertés comb is lehet)
20 dkg sajt
3 tojás
kenyér morzsa, liszt a panírozáshoz
só
olaj a sütéshez
A húst felszeleteljük vékonyra és kikloffoljuk, sózzuk. A sajtot aprólyukon lereszeljük, majd a hús szélére végig rakjuk. A megtöltött húst felgönyöljük kis henger formára, majd lisztbe, tojásba és prézlibe megforgatjuk és forró olajban pirosra sütjük. Főzelékel, vagy sült burgonyával kínáljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.