nagyon finom lehet
A tésztához:16 db tojás
16 evőkanál cukor
10 evőkanál liszt
6 evőkanál órölt dió
2 kávéskanál sütőpor
A krémhez:1 puncs puding
3dl tej
50dlg margarin
14 evőkanál porcukor
rum aroma vagy rum
30 dkg őrölt dió
Sütünk 2 db piskótát, az egyiket kerek,a másikat szögletes formában.Ha kihűlt, a szögletest hosszában 3 részre vágjuk, a kereket elfelezzük.
A leáztatott pudingot keményre felfőzzük, hűlni hagyjuk.A margarint elkeverjük a porcukorral, rum aromával, őrölt dióval.
Megkenünk egy kerek lapot, majd a 3 csíkot.A csíkokat a kerek lapon tekerjük.Megkenjük a másik kerek lap belső felét, ráillesztjük a tekert részre.Bevonjuk a maradék krémmel a tortát, díszítjük tetszés szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.