Tészta::8 db tojás,,6 e.k liszt, 9 e.k kristály cukor, 1dl olaj, 1 e.k örölt kávé, 1cs sütőpor, 2 e.k kakaópor
Krém::3cs tejszínes pudingpor, 7, 5dl tej, 12.5dkg margarin, 15-20dkg porcukor, 2cs vaníliás cukor, 2 e.k kakaópor, 1 e.k örölt kávé,
Tetejére:: 10dkg étcsokoládé bevonó , pici olaj, 2db kapuciner csokoládé
A tojások sárgáját a cukorral jó habosra kikeverni , majd lassan hozzáadni z olajat és ezzel is keverni.Majd hozáadni a többi alapanyagot is és jól kikverni , a tojás fehérjét jó keményre felverni és a végén ezzel összeforgatni.Sütőpapírral kibélelt tepsibe önteni és előmelegített sütőben megsütni mint egy piskótát.(tepsi méret 35x35cm).A pudingot felfőzzük a tejjel , majd kihűtjük és hozzáadjuk a habosra kikevert margarint és a porcukrot és a vaníliás cukrot.Megfelelzzük a krémet az egyik felébe kakaóport és örölt kávét keverünk.A piskótát elvágjuk visszintesen és az egyik lapra rákenjük a fehér krémet , majd rátesszük a másik lapot és erre a kakós krémet.Majd rátesszük a másik lapot .Felolvasszuk a csokoládét és ezzel bevonjuk a süteményt.A kapuciner csokoládét lereszeljük és megszórjuk a süteményt.Hűtőben lehűtjükés tálaljuk.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.