Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 6 vasárnap Vilmos, Bíborka névnapja

Főoldal » Kapros sertés raguleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:00:28       mai nézettség: 2       nézettség: 3780
részletes recept
Kapros sertés raguleves
Hozzávalók 4 személyre:
vörös hagyma: 1 db
fokhagyma: 2 gerezd
sertés comb: 0.40 kg
leves zöldség: 0.40 kg
tejföl: 2 dl
kapor, só, őrölt bors: csipeetnyi
citrom: 1/4 db
eperlevél tészta: 0.05 kg
étolaj: 1 dl

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
Finomra vágott vöröshagymát kevés étolajon megfuttatjuk, majd hozzá adjuk az 1x1 cm-es kockára a vágott húst, leves zöldséget.
Félkészre pároljuk. Adunk hozzá finomra vágott kaprot, sót, őrölt borsot.
Majd felengedjük vízzel, és készre főzzük.
Tálaláskor ízlés szerint tejfölt,, citrom karikát és vágott petrezselyem zöldet teszünk rá.
Eperlevél tésztával tálaljuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*