4 db csirkemell filé
20 dkg juhtúró
1 cs,kapor
só
őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
finom liszt
tojás
zsemlemorzsa
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A csirkemelleket szétnyitjuk,kiklopfoljuk,sózzuk.A kaprot apróra vágjuk.
Elkészítés:A kaprot elkeverjük a juhtúróval,fehér borssal..A kapros juhtúrót négy egyenlő részre osztjuk és a csirkemellek egyik felére tesszük.Ráhajtjuk a hús másik felét,bepanírozzuk és bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.