Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 24 csütörtök György névnapja

Főoldal » Leves étel recept » Kapros húsgombóc leves

felvitel dátuma: 2017-02-15 00:23:39       mai nézettség: 1       nézettség: 1931
részletes recept
Kapros húsgombóc leves
Hozzávalók 2 személyre:

Kapros húsgombóc leves: 20 dkg darált hús 5 dkg rizs 1 tojás 1 dl tejföl 1/2 Kiskanál bors 1 kiskanál 1 kiskanál vegeta 1 nagy csokor kapor

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

A rizst meg fözni egy tálba a darált húst a tojást a pici majd pici vegeta és kis borssal összekeverjük ha megfött a rizs akor azt is hozzá keverjük1 púpozott evőkanál lisztel rántást csinálok bele keverjük az apróra vágott kaprot és 2 lier vízzel felengedni és füszerezzük a sóval a vegetával a borssal. Amikor elkezdett felfort akor a darált húsból kis gombócokat csinálunk és bele rakjuk a levesbe és egy 20 percig fözni után lekapcsolatban és kész.

Szakács: viki


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*