Kapros húsgombóc leves: 20 dkg darált hús 5 dkg rizs 1 tojás 1 dl tejföl 1/2 Kiskanál bors 1 kiskanál só 1 kiskanál vegeta 1 nagy csokor kapor
A rizst meg fözni egy tálba a darált húst a tojást a pici só majd pici vegeta és kis borssal összekeverjük ha megfött a rizs akor azt is hozzá keverjük1 púpozott evőkanál lisztel rántást csinálok bele keverjük az apróra vágott kaprot és 2 lier vízzel felengedni és füszerezzük a sóval a vegetával a borssal. Amikor elkezdett felfort akor a darált húsból kis gombócokat csinálunk és bele rakjuk a levesbe és egy 20 percig fözni után lekapcsolatban és kész.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.