Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Káposztával töltött csípős almapaprika

felvitel dátuma: 2013-09-04 18:15:19       mai nézettség: 2       nézettség: 2189
részletes recept
Káposztával töltött csípős almapaprika
Hozzávalók 8 személyre:
  • 1kg almapaprika
  • 1kg káposzta(legyalulva)
  • 2l víz
  • 20dkg cukor
  • 6db babérlevél
  • 2dl 20%-os ecet
  • 2kiskanál egészbors
  • 2kiskanál mustármag
  • 1kiskanál koriándermag
  • 1teáskanál borkén
  • 1teáskanál nátrium-benzonát
Előkészületi idő: 60 perc


Főzési idő: 5 perc
Elkészítés:
  • A káposztát legyaluljuk,lesózzuk,és 3órát állni hagyjuk.
  • A paprika magházát eltávolítjuk.
  • A vizet a fűszerekkel felforraljuk, a sózással óvatosan,mert a káposztát is megsóztuk.Kihűtjük,ezután tesszük hozzá a borként,és a fél dl vízben feloldott nátrium-benzonátot.
  • A paprikákat jó szorosan megtöltjük a kicsavart káposztával,üvegekbe helyezzük,és a levet ráöntjük.Másnap lezárjuk.
Szakács: Dzsédzsé


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

10/10 kozma sándorné 2014 szeptember 13

remek

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*