4 db egész csirkecomb,
60 dkg savanyúkáposzta,
12 dkg rizs,
2 db tojássárgája,
2 gerezd fokhagyma,
1 tk.sültcsirke fűszerkeverék,
1 doboz 450 gr tejföl,
só, bors
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, beszórjuk a fűszerkeverékkel, sózzuk, borsozzuk, és egy kicsit állni hagyjuk.
Tepsziben 30 percig lefedve pároljuk a combokat.
Közben elkészítjük a káposztás rizst. A rizst megmossuk, félig megfőzzük. Fél doboz tejfölbe keverjük a fokhagymát, sót, borsot, a 2 tojássárgáját, majd összekeverjük a rizzsel és a káposztával. Az elősütött csirkecombokat sorba rendezzük, és a káposztás rizst mellé tesszük. A tejföl másik felét a tetejére tesszük. Így sütjük szép pirosra kb. 40perc.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.