1 fél káposzta,leveszöldség(répa gyökér,zeller karalábé,1 fej hagyma.Nyáron mehet bele:paradicsom, paprika2 gerezd fokhagyma,egy csokor petrezselyem zöld só bors,olaj,A sajtgombóchoz:15 dkg reszelt sajt,3 evőkanál liszt,1 tojás,bors szerecsen dió
Az olajon megpároljuk a hagymát,majd a fokhagyma,és a felkarikázott zöldségek.pároljuk kicsit utána jön a káposzta paradicsom és paprika.felöntjük vizzel és fűszerezzük, csendesen főzzük!Addig elkészítjük a sajtgolyókat:a sajtot elkeverjük a liszttel fűszerekkel ráütjük a tojást, a fűszereket adunk hozzá egy kis vizet ha nem lenne formázható!Gombócokat formázunk belőle majd a levesben kifőzzük!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.